#image_title

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، انتشارات خردگان این مجموعه را در 132 صفحه و با شمارگان 500 نسخه با حمایت مالی سفارت جمهوری اسلامی ایران در تاجیکستان به چاپ رساند. در این کتاب 200 غزل از آخرین سروده‌های فرزانه گردآوری شده که شاهانۀ آذرخش، دختر شاعر، آنها را انتخاب و محسن فرح­بر، پژوهشگر ایرانی ادبیات تاجیک، نویسه‌­گردانی، ویرایش، حرکت‌گذاری و واژه‌شناسی کرده است.

محسن فرح‎بر در مقدمۀ کتاب به زندگی و فعالیت‌های ادبی فرزانه پرداخته و از آشنایی با نویسنده و ویژگی‌های شعر و شخصیت او سخن گفته است. همچنین از دوستانش که در چاپ این مجموعۀ ارزشمند نقش داشته‌اند، ازجمله دکتر غلامرضا دهبد استاد ادبیّات فارسی، خانم الهام حیدری شاعر، آقایان طالب آذرخش، آرش ایران‎پور، عادل ناظر، شاه‎منصور شاه‎میرزا و خانم شهنواز کریم‎زاده دختر فرزانۀ خجندی و دکتر مطلوبه میرزایونس خواهر مؤلف کتاب، همچنین از آقایان علیرضا حقیقیان، محمّد جوانمرد، محمّد قبادی­‌راد و خانم سهیلا یوسفی مدیر انتشارات خردگان ابراز سپاس کرده است.

 

اندر «سه تار» نام گرفتن کتاب کافی است این نوشتۀ شاهانه را آوریم: «مادرم نیّت داشتند که به کتاب تازۀ اشعارشان نام سه تار گذارند. سه تار به احترامِ عشق که سرلوحۀ زندگی ایشان است: عشق به همه: به وطن، به آسمان و زمین، به ملت و مردم، به مادر و فرزند، به آفریننده و آفریده‎هایش، امّا بعدِ پدرود برادرم همایون‎جان که زیباترین و کامل‎ترین صُنع خداوند بود، آن همه عشق و تمنّا واژگون شد. ولی من می‎خواهم که به شادباد آن همه روزهای خورشیدیِ پرمحبّت که حضورِ همایون‎ جان دنیای ما را صفا می‎داد، عنوان همین گزیده «سه تار» باشد، اگرچه سه تار «عین» و «شین» و «قاف» در حیاتِ ما گسسته است، امّید آن داریم که این سه تارِ محبّت در زندگیِ خوانندگانِ عزیز همیشه سعادت طنین و نواآفرین باشد».

محسن فرح‎بر پیش از این کتاب نامههای ابوالقاسم لاهوتی و صدرالدین عینی و کتاب آدینه نوشتۀ استاد عینی را منتشر کرده است. نشر این کتاب را به همۀ عاشقان شعر شادباش می‎گوییم.

این کتاب پس از شصت‌سالگی شاعر که چندی پیش در تهران تجلیل شد، منتشر می‌شود.

انتهای پیام/

source

توسط basahang.ir