#image_title

به گزارش خبرگزاری تسنیم، زائر حج که باشید، یکی از مقاصد مهم در این سفرِ شگرف، حضور در مدینه‌النبی است؛ شهر پیامبر(ص). شهری که عزیز و عظیم است و شرف و منزلت بالایی نزد خدای متعال دارد و به واسطه همین شرف و منزلت، سفارشات زیادی برای حضور همراه با آداب در آن شده است.

از جمله اینکه پیش از ورود به مدینه یا پس از ورود به آن غسل کنید. سپس به مسجدالنبی رفته و پس از سلام بر پیامبر(ص) به رسالت آن حضرت شهادت داده و بر ایشان بسیار صلوات بفرستید. 

از دیگر ویژگی‌های مدینه منوره مستحب بودن سه روز روزه گرفتن در این شهر است. به عبارتی مدینه تنها شهری است که مسافر می‌تواند بدون اینکه قصد ده روزه داشته باشد، در آن روزه مستحب بگیرد.

حج 1404 , حج تمتع ,

اما از منزلت مدینه و آداب ورود و حضور در این شهر مقدس که بگذریم شاید دلتان بخواهد بدانید وقتی قدم به شهر پیامبر(ص) می‌گذارید و به زیارت مسجد و خانه و حرمش می‌روید، رسول خدا(ص) از حضورتان خوشحال می‌شود یا نه؟ به سلام‌تان پاسخ می‌دهد یا نه؟ اصلا با روی گشاده به استقبال‌تان می‌آید و برای شما آغوش می‌گشاید یا خیر!

چه بهتر که پاسخ این پرسشها را از زبان خودِ پیامبر رحمت (ص) بشنویم. 

حرّ عاملی در وسائل‌الشیعه از قول پیامبر (ص) می‌گوید: « یا عَلی مَن زارَنی فی حیاتی او بَعدَ موتی اَو زارکَ فی حیاتِکَ او بعدَ موتک او زارَ اِبنیکَ فی حیاتِهِما او بعدَ مَوتِهِما ضَمِنتُ لَهُ یَوم‌القِیامَهِ أَن أُخَلِصهُ من اهوالِها و شَدَائِدِها حَتَّی اُصَیْرَهُ مَعَی فی دَرَجَتی»/ یعنی «ای علی، کسی که مرا در حیاتم یا پس از مماتم زیارت کند، و همچنین شما و دو فرزندت را در حیات، یا پس از دنیا رفتن‌تان زیارت کند، ضمانت می‌کنم که او را از هول و شدائد و سختی قیامت حفظ کنم و او را هم‌درجه با خود قرار دهم.» 

حج 1404 , حج تمتع ,

طبیعی است که وقتی رسول خدا(ص) و خاندانش با زیارت یک فرد اینچنین خوشحال می‌شوند و چنین پاداش و وعده‌ای به انسان می‌دهند، این خشنودی؛ خشنودی خدای متعال است، زیرا خودش به صلوات فرستادن بر این خاندان مطهر و پیروی از آنها و خشنود کردن‌شان سفارش کرده است. 

حج 1404 , حج تمتع ,

انتهای پیام/   

source

توسط basahang.ir