به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، تکلیف انتخابات ریاستجمهوری آمریکا بعد از چند ماه رقابت روشن شد و دونالد ترامپ دوباره به صندلی ریاستجمهوری تکیه زد.
اما نکته جالب بازی دو بازیگر در نقش ترامپ است. یکی اکبر عبدی و دیگری رضا فیاضی که تصاویر آنها در نوع خودش جالب توجه است.
تست گریم اکبر عبدی متعلق به فیلم «لازانیا» به کارگردانی حسین قناعت و تهیه کنندگی احمد احمدی بوده که بعد از مدتی جواد رضویان جایگزین اکبر عبدی میشود.
رضا فیاضی دیگر بازیگری است که در یک تله تئاتر این نقش را تجربه کرد. اما تله تئاتری که هیچوقت از رسانههای ایرانی پخش نشد و فقط شبکه آمازون آن را پخش کرده است.
این نکته را فیاضی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم مطرح کرد.
از نقش وینستون چرچیل تا دونالد ترامپ
در مرور نقشهای ماندگار این مجموعه نقش «سفیر روس» که با بازی رضا فیاضی به مخاطبان ارائه میشد، توانست در معرفی شخصیت و کاراکتری دراماتیک این بار در قالب مجموعهای نمایشی میان دیگر شخصیتهای حاضر در سریال امیرکبیر اقبال بسیار بالایی را از سوی مخاطبان به خود جذب کند.
بهویژه آنکه نوع گویش و صحبت کردن رضا فیاضی در قالب سفیر روس با تأکیدهایی که او بر روی حرف «ر» میگذاشت تا مدتها بهعنوان تکه کلام مردم در زندگی و محاورات عادی روزانهشان مورداستفاده قرار میگرفت. سالها و دههها قبل از آنکه تکه کلامهای اغلب از سر شوخیهای ساده و سطحی مهران مدیری در مجموعه سریالهای «شبهای برره» و یا «پاورچین» توسط مردم در محاورات زندگی مورد استفاده قرار گیرد.
رضا فیاضی که خود یکی از موفقترین بازیگران تاریخ معاصر کشورمان به شمار میرود، طی بیش از 40 سال فعالیت بازیگری، ایفاگر نقشهای ماندگار و درخشانی در سریالهای مختلف بوده و نکته جالب آنکه موفقیت او در ارائه کاراکتر سفیر روس در مجموعه تلویزیونی امیرکبیر باعث شد که تا مدتها کارگردانان سینمایی و تلویزیونی کشورمان نقشهای مربوط به افراد غیر ایرانی را به او بسپارند.
این سرآغازی برای حضور رضا فیاضی در نقش کاراکترهای روس، انگلیسی، فرانسوی، هلندی، نروژی، اسکاتلندی و… در سریالها، فیلمهای سینمایی و تلهتئاترهای کشورمان بود.
یکی دیگر از سریالهای درخشانی که درباره تاریخ معاصر کشورمان توانست مخاطبان را پای جعبه جادویی بکشاند به سریال «معمای شاه» به کارگردانی محمدرضا ورزی بازمیگشت. جایی که بار دیگر رضا فیاضی هرچند در نقشی بسیار کوتاه ایفاگر چرچیل به عنوان نخستوزیر جریانساز انگلیس در تاریخ معاصر کشورمان و ارتباط او با دستگاه پهلوی بود و توانست قدرت بازیگری رضا فیاضی در ارائه شخصیتهای غیر ایرانی برای مخاطبان ایرانی زبان را به تصویر بکشد.
فیلمتئاتر «من ترامپ نیستم!» که بهعنوان نخستین تولید هنرمندان ایرانی به زبان انگلیسی درباره ماجراهای انتخاباتی دونالد ترامپ رییس جمهور ایالات متحده آمریکا در جریان روند انتخابات 2020 آمریکا به شمار میرود توسط رضا خرم تهیهکننده و کارگردان این اثر به رضا فیاضی بهعنوان هنرمند باسابقه، پیشکسوت و موفق در ارائه کاراکترهای غیرایرانی سپرده شد.
فیلمتئاتری که نهتنها برای نخستین بار تمامی دیالوگهای آن به زبان انگلیسی توسط بازیگران ایران گفته شده که اینبار بهعنوان نخستین اثری که توسط هنرمندان ایرانی تولید شده شناخته میشود که هدف نخست آن مخاطبان جهانی بود به همین دلیل هم درگاه و تارنمای «آمازون» برای ارائه این اثر به مخاطبان جهانی انتخاب شد.
به همین دلیل لحظاتی با او به گفتوگو نشستیم:
این بازیگر شناخته شده بعد از اعلام خبر ریاستجمهوری ترامپ به این نکته اشاره کرد: او یک جنگافروز و قلدر است. از روحیه او خوشم نمیآید اما فقط میتوانم به مقوله بیزینس و اقتصادِ او اشاره کنم که قابل توجه است. وگرنه روحیات و سبکِ زندگی و جغرافیای اندیشهای او را نمیپسندم.
وی درباره گریم خودش گفت: بعد از گریم، خودم را در آیینه دیدم تعجب کردم. انگار خود ترامپ شدم. شخصیتها و کاراکترهای آمریکایی، انگلیسی، روسی، فرانسوی، عربی و… حتی در گفتوگو با تعدادی از همکارانم و همکاران شما در عرصه رسانه گفتم تنها کاراکتری که تا به حال آن را ایفا نکردهام شخصیت یکی از مردان همسایهمان افغانستان است و حالا نمیدانم و شاید در سالهای پیش رو از عمر بازیگریام چنین فرصتی را هم به دست بیاورم.
رضا فیاضی تأکید کرد: اوایل، بازی در این نقش سخت به نظر میرسید اما زمانی که وارد دورخوانی و تمرینهای نمایش شدیم کار برایم جذاب و به تجربه خوبی تبدیل شد. شاید به دلیل اینکه ترامپ در سونا گرفتار میشود و برخی از ماجراهای این چنینی در رسانهها و پلتفرمهای داخلی پخش نشد. اما صحبتهایی برای دوبله آن به زبان فارسی و پخش از یکی از پلتفرمهای داخلی شده بود.
او به زودی قرار است دو پروژه در شبکه نمایشخانگی داشته باشد.
گفتنی است، داستان «من ترامپ نیستم!» درباره شخصیت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکاست که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری 2020 کشورش در رقابت با جو بایدن فشار بسیاری را تحمل میکند. او برای رهایی از فشار روحی به سونای خشک میرود اما در آنجا متوجه میشود که سونا سرد است در فاصلهای که او منتظر است تا تعمیرکار سر برسد، دچار توهم شده و در این توهم افراد مختلفی از جمله پوتین، مایکل کوهن، یک مکزیکی، فردی سیاه پوست و … به سراغش میآیند که هر کدام خواستهای دارند…
انتهای پیام/
source